Amb el projecte dels Mercati della Terra® (MdT), Slow Food pretén crear una xarxa internacional de mercats de pagesos

jueves, 10 de mayo de 2012

MERCAT DE LA TERRA a la Fira de Sant Ponç del Poble Sec, 11 i 12 de maig a la plaça del Molino!!!

Una vegada més, Slow Food Barcelona participa amb el seu projecte de Mercat de la Terra a la fira de Sant Ponç del Poble-sec: aquest any ens trobareu a la plaça del Molino, on durant dos dies podreu gaudir d’encara més productes de qualitat, ecològics i de proximitat portats per els productors del Mercat de la Terra i per els comerciants i les entitats del barri. A més dels productes tradicionals d’aquesta festa, és a dir les herbes aromàtiques i remeieres, la mel i la fruita seca, confitada i garrapinyada, al mercat podreu tastar i comprar maduixes i altres fruites i hortalisses de temporada, pa de massa mare fet amb farines recuperades, embotits del Pallars, formatges de pastor, mató, dolços i moltes altres delícies naturals. I, per primer cop, també cerveses i vins naturals!

A MÉS...

Al mig del mercat, la parada del gust acollirà un seguit de tallers, xerrades i tastos amb els mateixos productors que ens explicaran els beneficis de les herbes i com fer-les servir per cuidar-nos i aromatitzar les nostres vides. També hi trobareu la nova guia dels restaurants Km0 de tot Catalunya! I no faltaran els moments lúdics per a grans i petits: a més aquest any compartim la plaça amb Tallers Oberts, les jornades de portes obertes dels creadors del barri, així que la festa tindrà fins i tot un toc artístic!


Us hi esperem!


Sant Ponç, la fira de la natura més bona. Desde 1980 al Poble-sec.


Organitzen: COORDINADORA ENTITATS POBLE-SEC, PLA COMUNITARI POBLE-SEC, LA CULTURAL DEL SECO i SLOW FOOD BARCELONA VÁZQUEZ-MONTALBÁN amb el patrocini del DISTRICTE DE SANTS-MONTJUÏC

Col·laboren: CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR, ASSOC. COMERCIANTS I SERVEIS DEL POBLE-SEC i VINO ARTESANO

www.poblesec.org